Swansea – Leeds

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Swansea känns väldigt intressanta på förhand. Laget väntas hittas i toppstriden av Championship under säsongen. Östersunds för detta tränare Graham Potter är ny i klubben där tre svenska spelare huserar, Kristoffer Nordfeldt, Martin Olsson och Joel Asoro. Man har fått en helt okej start på säsongen. I deras första två matcher besegrades Sheffield United respektive Preston. Senast kryss mot Birmingham.

Leeds har under Marcelo Bielsas ledning tagit stora steg vad gäller såväl offensiven som dess defensiv. Faktum är att man har vunnit sex raka matcher, varav tre i ligans inledande omgångar. Motståndarna har avfärdats på löpande band trots att de varit starka på pappret. Laget besegrade topplagen Stoke med 3-1 och Derby County med 4-1. Därefter vann laget också över Rotherham nu senast med 2-0.

Jag spelar på Leeds Draw No Bet till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Swansea – Leeds
  • Spel: Leeds DnB
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar