Doncaster – Leeds

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Leeds visade framfötterna i premiären och undertecknad fick några glimtar av matchen. Man spelade en frejdig fotboll, skapade en hel del och var klart närmast segern, inte bara för det faktum att man tappade sin ledning så sent som fyra minuter från slutet, utan för att man faktiskt var spelmässigt bättre – rapporter talar också om att prestationen lovar mycket.

Har inte speciellt stora förväntningar på Doncaster detta spelår och värderar Leeds som klart bättre. Nu väntas bortalaget dock rotera runt en del, men startelvan som kommer presenteras ska ändå vara ett par snäpp bättre än Doncasters – inte helt omöjligt att även de kan vila en och annan ordinarie pjäs också. Den rutinerade mittfältaren Paul Kneegan ska, enligt rapporter, inte vara redo för 90 minuter heller.Leeds har också haft det enkelt mot Doncaster och vunnit sex av de sju senaste inbördesmötena, vilka spelats mellan 2011-14. Man möttes i en identisk cupmatch för två år sedan och då vann Leeds med stabila 3-1.

Väntade rotationen till trots – Leeds ska vara favoriter här och de spelas det asiatiska handikappet 0.0 (innebär pengarna tillbaka vid oavgjort) till 1,95x hos Bet365.

  • Match: Doncaster – Leeds
  • Spel: Leeds 0.0 asian handicap
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 13/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar