Cardiff – Wolverhampton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Cardiff innehar andraplatsen i Championship. I senaste matchen spelade laget 1-1 borta mot Sheffield United, vilket innebar att laget spelat tretton raka ligamatcher utan förlust, där tio stycken har vunnits. På hemmaplan har Cardiff inte tappat en enda poäng sedan årsskiftet, sju matcher till antalet. Skulle Cardiff torska här, kan hemmalaget bli pressade av Fulham. Formen är dock bra.

Wolverhampton hittas på toppen av kullen. Att laget skulle gå såhär bra, det är allt annat än en skräll. Wolves har ett spelarmaterial som hade kunnat vara ännu mer dominant i Championship, trots deras förstaplats med sex poängs försprång från Cardiff. På pappret är gästerna starkare. Faktum kvarstår dock att de är precis före Cardiff i tabellen och formen talar för hemmalaget.

Jag spelar på Cardiff +0,25 (Asian Handicap) till 1,75 @ betsafe.

  • Match: Cardiff – Wolverhampton
  • Speltips: Cardiff +0,25 (AH)
  • Odds: 1,75 @ betsafe
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 6/4, 20:45

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar