Wolverhampton – Fulham

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Wolverhampton är stora favoriter till att vinna säsongens Championship. Truppen innehåller flertalet klasspelare och tränaren Nuno Espírito Santo har plockat in ett gäng landsmän, från Portugal, vilka har varit fantastiskt bra. Efter lagets 1-2-förlust borta mot QPR, studsade Wolves tillbaka direkt med den imponerande 2-0-vinsten mot Norwich City. I och med det har man vunnit fyra av de fem senaste.

Fulham är inte i närheten av motsvara den kravbild som finns utifrån och för den delen internt. Laget återfinns på sextondeplats i tabellen och har en hel del att hämta in för att bli en del av topp sex. Inför matchen har Fulham radat upp fyra matcher utan en enda vinst. Formen är illavarslande med så lite som två inkasserade pinnar dessa matcher. Då har spelschemat knappast varit av det tuffare slaget.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ betway.

  • Match: Wolverhampton – Fulham
  • Spel: Wolverhampton (1)
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!