West Bromwich – Fulham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Vänder i vanlig ordning till Premier League-fotbollen där vi nu ska plocka lördagens andra spelobjekt från de brittiska öarna. Vi närmar oss avspark i West Midlands och The Hawthorns för ett viktigt möte i de nedre regionerna av tabellen där West Bromwich Albions välkomnar Fulham. Det skiljer 4 poäng mellan lagen runt omkring det där nedflyttningsstrecket, vilket nämner en del om betydelsen. Det ena har dock varit något jämnare i sina prestationer där jag åter väljer att testa bortalagets försvarsspel.

West Bromwich har inte haft någon rolig säsong hittills och man är i allra högsta grad inblandat i nedflyttningsstriden där endast målskillnad håller laget på rätt sida om strecket på Sunderlands bekostnad inför dagens omgång. Dessa tecken skymtades någorlunda tidigt där managern Steven Clarke, som stod för positiva resultat ifjol, kickades halvvägs in i säsongen. Spanjoren Pepe Melhämtades in men har alltjämt fått vänta på sin fullpoängare, något ”The Baggies” har haft svårt för överhuvudtaget och nu har man endast lyckats vinna en av sina 16 senaste ligamatcher. Positivt dock att man ändå framstår som någorlunda svårspelat här hemma på The Hawthorns där prestationen innan FA Cup-uppehållet är något man kan ta med sig till den här matchen. 1-1 mot serieledande Chelsea var en bra insats ur ett antal synvinklar där man åter visade en del framåtanda. Hemmalaget kommer till spel utan Claudio Yacob och Nicolas Anelka, man återfår dock ett flertal spelare efter skada där Stephane Sessegnon, Jonas Olsson och Billy Jones finns med i truppen igen.

Fulhams motståndare har sina svårigheter, men London-laget har det ännu tuffare där man alltjämt parkerar sist i tabellen. En poäng, som visserligen hämtades in på Old Trafford (Manchester United), över de 6 senaste ligaomgångarna samt uttåg ur FA-cupen mot League One-lagetSheffield United blev droppen för ledningen där Rene Meulensteen blev den andra managern för säsongen att tvingas lämna sitt arbete. Den rutinerade tysken Felix Magath har fått uppdraget att rädda ”The Cottagers” Premier League-kontraktet och får en relativt ärlig chans med ett par januari-värvningar som får börja om på en ny kula. Återstår att se om den krävande huvudcoachen lyckas hitta vinnarspåret där man i första hand måste rätta till ett försvarsspel som har varit svagt där man är det laget i ligan som i särklass har släppt in flest mål med ett snitt på 2,23 mål/match. Bortalaget kan inte med säkerhet räkna bort några startspelare ännu, där sedan tidigare skadadeMatthew Briggs och Neil Etheridge inte finns med i den kategorin. Däremot ett par frågetecken där målvakten Maarten Stekelenburg och Fernando Amorebieta eventuellt kan saknas.

För Fulhams del, Martin Jol hämtade in 10 poäng på 13 ligamatcher medan Rene Meulensteenlyckades med exakt samma antal på lika många matcher. Med andra ord så fick inte det första tränarskiftet någon önskad effekt vilket lämnar frågetecken inför ett nytt. Jag är något skeptisk till att hela ledarstaben har städats bort vid det här skedet där man, trots uteblivna resultat, visade upp moral mot både Liverpool (sent förlustmål via en straffspark) och Manchester United (ett poänggivande mål på tilläggstid). Samtidigt släppte man till totalt 52 avslut över dessa två matcher i något som kunde ha blivit än mer otrevligt än det resultaten visar upp. Man är nu rimligt nog det laget i ligan som har den längsta aktiva sviten utan att lyckas hålla nollan intakt på 11 matcher i följd där man har släppt in 32 mål under den perioden. Anser nog att West Brom, i brist på segrar, har börjat spela upp sig i anfallsväg där man endast har nollats i en av sina 10 senaste ligamatcher, vilket förhållandevis får ses som godkänt. Både Anichebeoch nyförvärvet Thievy har sett pigga ut och alternativen finns framåt med bra skyttar och kvalitet i luftrummet. Motståndet känns som en överkomlig uppgift där man borde kunna få fast bollen runt boxen i något större utsträckning att jämföra med några av de föregående matcherna.

Unibet sticker ut något att jämföra med exempelvis Betsson/Betsafe som placerar sig runt 1,65 i den här spelformen som har gått emot Fulham i 15 av lagets 18 senaste ligamatcher. Hemmalaget att göra minst 2 mål i matchen testas med en medelinsats.

  • Match: West Bromwich – Fulham
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 16.00 22/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar