Newcastle – West Bromwich

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Newcastle är nu på fullt allvar indraget i en nedflyttningsstrid och nu har radat upp 8 förluster i följd, vilket är lagets allra svagaste period under Premier League-eran, där man visar förvånansvärt lite karaktär och desperation. 3-0 förlusten senast i helgen borta mot Leicester var en direkt bedrövlig prestation som även kan ha blivit än mer kostsam nu när två av lagets försvarsspelare, i en lagdel där man redan har haft problem, blev utvisade efter ett par mindre begåvade tacklingar och därmed är avstängda här. Det var den tredje matchen i följd där Newcastle släppte in 3 mål där man agerade oerhört tamt på fasta situationer senast.

West Bromwich släppte till 26 avslut och hade ett bollinnehav på 20 procent borta på Old Trafford – men likväl lyckades man besegra Manchester United med ett aningen tursamt mål som även blev matchens enda. Därmed är man uppe på de 40 poäng som brukar räcka för fortsatt Premier League-spel. Albions har blandat och gett under den tiden, både med resultaten och rent prestationsmässigt, där man har gått sämre mot lagen man har bakom sig i tabellen men spelat bättre mot lag där man (precis som till det här mötet) inte har behövt föra spelet. Det är den typen av uppgifter som passar West Brom aningen bättre och nu har man nollan intakt mot Palace, Liverpool och nu senast United.

Bortalaget spelas som segrare med en insats över medel. Pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat.

  • Match: Newcastle – West Bromwich
  • Spel: West Bromwich Draw No Bet
  • Odds: 2,04 @ Betsafe
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 16.00 9/5

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar