Everton – West Bromwich

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton imponerar något enormt för tillfället och var faktiskt nära att plocka poäng mot Tottenham senast. Slutsiffrorna skrevs till 3-2. Lagets form ska dock inte vara i fara. Sedan december har man varit stabila, men det är framförallt under det nya kalenderåret som Everon visat klassen. Bara en match har förlorats på Goodison Park under säsongen.

West Bromwich innehar åttondeplatsen och ligger precis bakom Everton i tabellen. Lagets prestation har varit över all förväntan. De stod dock för en total plattmatch när förlustsiffrorna skrevs 0-2 hemma mot Crystal Palace för exakt en vecka sedan. Av prestationen finns det all anledning att vara orolig inför framtiden. När nivån höjs på motståndet brukar WBA få stora problem.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Everton – West Bromwich
  • Speltips: Everton (1)
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 11/3

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar