Chelsea – West Bromwich

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea som är regerande mästare i Premier League, har numer två raka förluster mot betydligt sämre motstånd, Bournemouth och Watford med 0-3 respektive 1-4. Känns som laget tappat spelet fullständigt och de har dessutom petats ner utanför Champions League-området, topp fyra. En trepoängare här ikväll, skulle emellertid betyda att de återtar en CL-plats. Räkna med stor revanschlust hos Chelsea.

West Bromwich är fastkedjade i botten, sist i Premier League. Laget är sju poäng borta från säker mark med matchen mindre spelad än lagen runtom. Situationen kunde vara mer angenäm. West Bromwich var inblandade i en oerhört fartfylld match mot Southampton senast, 2-3-förlust, men är normalt hyfsat solida i försvarsspelet, trots jumboplatsen. Laget tillhör de som släppt in minst mål i bottenstriden.

Jag spelar på under 2,75 mål (Asian Handicap) till 1,89 @ Unibet.

  • Match: Chelsea – West Bromwich
  • Speltips: Under 2,75 mål
  • Odds: 1,89 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar