Everton – West Bromwich

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tony Pulis har fått en smakstart på sitt nya jobb som tränare för West Bromwich. Kan han föra dem till ytterligare en seger – borta mot formsvaga Everton?

Bara en vinst på nio matcher – då kom Pulis in i hetluften direkt, och som han fått ordning på grejerna. I hans första match på tränarbänken, lyckades WBA kryssa borta mot Europaaktuella West Ham. Därefter, vinst med fantastiska 7-0 mot Gateshead i cupen – och nu senast, 1-0 hemma mot Hull. Att Pulis kan styra upp försvarsspel, det visste vi redan. Men över en natt? Det är imponerande. Kan självklart vara så att allt vänder snart, då klubbar med ny tränare ofta får flax direkt och sedan faller ner på jorden. Inte mycket som tyder på det just nu, dock. Det röda området i tabellen har lämnats och upp till Everton har de bara en pinne. En riktig sexpoängsmatch, med andra ord. På skadefronten är det inget nytt under solen för WBA; skadade Jonas Olsson är borta liksom Mulumbu och Davidson, som båda är iväg på landslagsuppdrag.

Europaplats i fjol, bottenstrid nu. Evertons säsong har varit ett fatalt misslyckande, ett misslyckande utöver det vanliga. Det finns starka pjäser att tillgå, men få presterar. På de sju senaste matcherna har det blivit fem förluster och två kryss, detta trots att spelschemat inte varit anmärkningsvärt tufft. Nu saknar dessutom Everton mer eller mindre hela det ordinarie mittfältet och senaste nytt är Aiden McGeadys avstängning. Truppen har smalnat till, men inte minst är det finess och kvalité som är borta. Inga dussinlirare som stannar hemma… Ett ångestdrabbat Everton, ett defensivt starkt West Bromwich som bör vara fullt nöjda med en pinne här. Det bara skriker målsnålt. Under 2,5 mål spelas till 1,80 gånger pengarna på Ladbrokes.

  • Match: Everton – West Bromwich
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.80 @ Ladbrokes
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 21.00, 19/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar