Reading – Blackpool

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Blackpool har ny tränare sedan Ince fick gå på grund av den usla formen, den nya tränaren Ferguson har ingen lätt uppgift att få skeppet Blackpool att flyta igen. Nu stöter man på ett tufft motstånd i Reading som är på jakt efter viktiga poäng i kampen om play-off.

Reading gjorde en riktigt fin insats när man vann stort mot Bolton med 7-1 för två helger sedan hemma. I matchen helgen som var föll man dock borta mot Ipswich med 2-0, en inte allt för bra insats. Hemma denna säsong har man spelat helt okej och totalt har man nu 6-5-2, 25/13 i mål och man tar mycket poäng när man spelar hemma. 2-1-2 på dom fem senaste matcherna och i tabellen befinner man sig på sista play-off platsen efter bra spel dom senaste veckorna. Reading lär nog göra allt i sin makt för att behålla denna plats och närmast efter är just Ipswich som man förlorade mot som ligger bara två poäng efter vilket gör att Reading inte kan tappa poäng några just nu.

Blackpool har det väldigt tungt just nu, 11 raka matcher utan vinst och tränaren Paul Ince fick gå tack vare den usla formen. Ersättaren Barry Ferguson vet inte själv hur länge han ska vara den temporära fixen i laget. Ferguson fick i alla fall 1-1 hemma mot Doncaster i första matchen vilket får ses som positivt. Man ligger just nu på en 14:e plats i tabellen med åtta poäng tillgodo ner till strecket, men visst närmar sig även strecket. 3-4-6 borta denna säsong och 12/20 i mål på resande fot. Chansen att Andy Halliday och David Goodwillie startar för Blackpool får ses som stora då båda fick spela i förra matchen. I övrigt inga större nyheter i laget.

Blackpool vann senaste mötet med 1-0 i augusti då man spelade hemma, då var dock inte formen lika usel som nu. Reading har spelat stabilt dom senaste veckorna och med tanke på att man klättrat till play-off plats är det fullt fokus som gäller nu på full pott. Hemma denna säsong har det sett bra ut och Blackpools usla läge gör att Reading ska ha god chans att ta detta hemma. Man fick det att stämma hemma mot Bolton i senaste hemmamatchen, jag tror inte man upprepar mängden mål men att man dominerar matchen är jag övertygad om.  Ettan känns gjuten och spelas.

  • Match: Reading – Blackpool
  • Spel: Reading (1)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 28/1 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar