Reading – Sheffield W

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Två lag i form, dock betyder inte form att man kan stå emot allt och Reading är det klart bättre laget. Man har verkligen öst in mål senaste tiden och jag har svårt att se hur Sheffield ska kunna stå emot i 90 minuter, spelet är givet.

Reading som innehar sista play-off platsen jagas närmast av Ipswich och Blackburn. Reading vet vikten av att man måste ta full pott i sina hemmamatcher för att fortsätta hålla avståndet till lagen bakom och inte tappa mer mark än nödvändigt. Det har sett riktigt bra ut senaste tiden och i senaste matchen tog man en ny skönt vinst borta mot Millwall med fina 3-0. Laget har nu 4-0-1 på dom fem senaste och man har också endast en förlust på dom sex senast matcherna, den förlusten kom borta mot just Ipswich. Hemma denna säsong har man spelat 7-5-2 vilket är helt okej, målmässigt har det också sett bra ut hemma med 30/14. Hope Akpan och Danny Guthrie är spelklara till denna match, Mikele Leigertwood, Jason Roberts och Jem Karacan saknas fortsatt. Bridge och Morris är tillbaka efter skada men kommer säkerligen inte riskeras på en gång och lär nog få vänta någon match innan dom spelar igen.

Sheffield Wed har spelat upp sig riktigt bra senaste tiden vilket också lett till att man tagit sig upp från botten till lite mer säker mark. Man befinner sig just nu på en 17:e plats fyra poäng från strecket. 3-2-0 på dom fem senaste och laget är obesegrat på dom sju senaste matcherna. Borta denna säsong har det kanske inte varit så roligt, visserligen har man tagit en massa poäng men man har endast lyckats att knipa en seger, 1-9-4 totalt och 11/19 i mål. Saknas i denna match gör Oguchi Onyewu, Reda Johnson och Glenn Loovens kommer att testas sent för att se om dom kan spela. Giles Coke spelar inte då detta är hans andra av tre matcher han är avstängd i. Borta är också Jermaine Johnson då detta är hans första match av tre han är avstängd i. Saknas fortsatt gör också Martin Taylor, Lewis Buxton, och Kamil Zayatte.

Trots att Sheffield spelat upp sig senaste tiden bör man få det svårt mot ett lag som Reading idag. Reading har verkligen imponerat i sina senaste matcher och man har inte direkt haft det svårt mot dom sämre lagen i tabellen. Man gör också en hel del mål och med ett anfall i toppform bör Sheffield får det svettigt. Sheffield som spelat oavgjort i 9 av sina 14 senaste bortamatcher samtidigt som man inte gör allt för mycket framåt bör få det svårt att stå emot trycket från Reading i 90 minuter. Ettan spelas.

  • Match: Reading – Sheffield Wed
  • Spel: Reading (1)
  • Odds: 1.80 @ Betway
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 8/2 16:00

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar