Sheffield U – Sheffield W

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sheffield United innehar sjundeplatsen i Championship. Klubben tillhör en av årets absolut största och framförallt mest postiva överraskningar. Som nykomlingar från tredjedivisionen, var de länge uppe i den absoluta toppen och nosade. Deras glapp till playoffområdet är emellertid försvinnande litet. Frågan är om laget kan gå hela vägen. Inför derbyt nu ikväll, fattas Ched Evans, Kieron Freeman och Paul Coutts.

Sheffield Wednesday hittas så långt ner som på sextondeplatsen. De är helt ur form och har därtill en välfylld skadelista. Dess tränarbyte borde kunna ge en positiv, om än kort, effekt och vitamininjektion. Nu är det dessutom en mycket kompetent tränare som kommer in och han har potentialen att få stil på detta Wednesday. Att inleda med ett derby också, här har han chansen att vinna supportrarnas hjärtan.

Jag spelar på Sheffield W +0,5 (Asian Handicap) till 2,11 @ ComeOn.

  • Match: Sheffield U – Sheffield W
  • Speltips: Sheffield W +0,5 (AH)
  • Odds: 2,11 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar