Sheffield U – Sheffield W

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sheffield United innehar sjundeplatsen i Championship. Klubben tillhör en av årets absolut största och framförallt mest postiva överraskningar. Som nykomlingar från tredjedivisionen, var de länge uppe i den absoluta toppen och nosade. Deras glapp till playoffområdet är emellertid försvinnande litet. Frågan är om laget kan gå hela vägen. Inför derbyt nu ikväll, fattas Ched Evans, Kieron Freeman och Paul Coutts.

Sheffield Wednesday hittas så långt ner som på sextondeplatsen. De är helt ur form och har därtill en välfylld skadelista. Dess tränarbyte borde kunna ge en positiv, om än kort, effekt och vitamininjektion. Nu är det dessutom en mycket kompetent tränare som kommer in och han har potentialen att få stil på detta Wednesday. Att inleda med ett derby också, här har han chansen att vinna supportrarnas hjärtan.

Jag spelar på Sheffield W +0,5 (Asian Handicap) till 2,11 @ ComeOn.

  • Match: Sheffield U – Sheffield W
  • Speltips: Sheffield W +0,5 (AH)
  • Odds: 2,11 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/1

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!