Sheffield W – Swansea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sheffield Wednesday förväntades utmana om platserna uppåt i seriesystemet, till Premier League, men så har fallet inte utvecklats. Inte i närheten. Laget har svikit enormt. Efter nyår hämtades holländaren Jos Luhukay in på tränarposten. Det har åtminstone blivit bättre med honom vid rodret, blott en förlust på de nio senaste matcherna. Hemmalaget är betydligt bättre än vad placeringen i Championship visar.

Swansea har också vaknat till liv och även hamnat över det helröda tabellområdet i Premier League, om än bara med pinnen ner dit. I FA-cupen har laget dessutom avancerat förbi Wolverhampton samt Notts County, där båda mötena inleddes borta, slutade oavgjorda och det sedermera löstes på hemmaplan. På bortaplan har gästerna bara plockat en seger på deras 13 senaste ligamatcher.

Jag spelar på Sheffield W +0,25 (Asian Handicap) till 1,96 @ bet365.

  • Match: Sheffield W – Swansea
  • Speltips: Sheffield W +0,25 (AH)
  • Odds: 1,96 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 13:30, 17/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar