Southend – Sheffield United

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Southend United och Sheffield United har 55 pinnar vardera och nio upp till det positiva kvalområdet med en match mindre spelad än de flesta konkurrenter ovanför när det återstår åtta stycken matcher av serien och en vinst här skulle innebära att hoppet om avancemang till Championship kan leva vidare. Sheffield United är rätt klara favoriter på förhand, trots att de alltså spelar på bortaplan. Southend har en hel del skadebekymmer, men Southend bör ändå som värd ha runt 50% möjlighet att vinna det här med krysset borträknat.

Lite tveksam form för båda parter. Southend åkte på en rejäl käftsmäll borta mot Rochdale senast, förlorade med 1-4, medan Sheffield United med minsta möjliga marginal lyckades kamma hem tre pinnar mot den hopplösa tabelljumbon Crewe Alexandra på hemmaplan. Halvdana resultat dessförinnan också. Precis som tabellen antyder, är det två jämna parter. Southend stärks dock av att spela inför hemmapubliken på Roots Hall. Hemmastatistiken är helt okej (9-4-6), medan Sheffield har (5-8-6) på resande fot; tre av de fyra senaste har förlorats och en slutade oavgjort.

Jag spelar på Southend +0 mål (asian handicap), insatsen tillbaka vid kryss till 2,15 @ bet365.

  • Match: Southend – Sheff. United
  • Spel: Southend +0 mål (AH)
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar