Southend – Bristol Rovers

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Tolvan i League One mot tolvan i League Two, de förstnämnda med hemmaplan. Det är alltså ganska stor skillnad mellan dessa lag. Det här är dock en öppen och svårbedömd match på förhand, därför är det skrälloddset som lockar för spel. Skrällar och de inhemska cuperna brukar vara en kombination som bäddar för succé. Handlar mycket om motivation och rotation.

Båda sidorna kommer faktiskt från varsin förlust i FA-cupen,  Southend  torskade mot seriekonkurrenten Scunthorpe United och Rovers mot Chesham United. En makalöst usel prestation från Rovers sida, i en match där man stod som storfavoriter på förhand. De där plattmatcherna kommer och det handlade förstås en hel del om motivation och underskattning från Bristol Rovers sida. Här lär motivationen vara uppumpad till max och det är passande tillfälle för Southend att rotera runt friskt i startelvan också. Dessutom har man betydande Michael Timlin avstängd här

Lutar åt en skräll i denn matchen och den raka tvåan spelas till 3,50 @ Ladbrokes.

  • Match: Southend United – Bristol Rovers
  • Speltips: Bristol Rovers (2)
  • Odds: 3,50 @ Ladbrokes
  • Insats: 1/10 units
  • Spelstopp: 11/11, 20:45

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar