Wolves – Bristol City

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Wolves som älskar att möta Bristol City har siktet inställt på tre friska i denna match. Man siktar mot direktuppflyttning och då krävs det vinst i matcher som denna.

Wolves återfinns på en tredje plats i tabellen fyra poäng bakom Brentford på andra platsen och fem poäng bakom Leyton som leder. Man har gjort det bra hittills och formen ser fortsatt god ut efter en liten diff i december. Laget som har siktet inställt på direktuppflyttning är i allra högsta grad med i fighten, en fight som förmodligen kommer att stå mellan Leyton, Brentford, Wolves och Preston. I senaste matchen vann man med 2-0 hemma mot Preston. Endast en förlust på dom sex senaste och Wolves släpper inte in så många mål heller då man har ett riktigt bra försvar. Totalt 2-2-1 på dom fem senaste, 9-3-2 hemma denna säsong och 23/8 i mål. Wolves har denna säsong snittat två måls vinster mot dom lägre placerade lagen i tabellen. Landell och Price är tillbaka efter skada.

Bristol City som överraskande är obesegrade på dom fem senaste ligger trots det nästsist i tabellen. Man har gjort bra insatser mot lagen i den övre halvan av tabellen i dom senaste matcherna, man har också spelat mycket mot lag i botten vilket förklarar att resultatraden ser så pass bra ut som den gör i dom senaste matcherna. 2-3-0 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 1-6-4 och 17/19 i mål. Man får nog rikta in sig på en svår resa resten av säsongen för att klättra upp från detta dystra läge i tabellen. Räddningen är väl att man fortsätter att spela bra mot dom sämre lagen.

Bristol City som är något av en favorit för Wolves brukar sällan lyckas hitta på något när man mötes Wolves, laget har inte haft några större framgångar mot vargarna och det lär det inte bli i denna match heller. Wolves har bara tre poäng i sikte och om vi bara tittar på tabellen har jag svårt att se hur detta skulle kunna sluta på något annat sätt. Wolves som är bättre på dom flesta platser ska inte kunna tappa poäng i denna match och med tanke på direktuppflyttning tror jag att man vinner denna match ganska enkelt. Ettan spelas med hög insats.

  • Match: Wolves – Bristol City
  • Spel: Wolves (1)
  • Odds: 1.75 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 25/1 16:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar