Wolves – Crawley Town

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Wolves är stora favoriter att vinna League One i år och det är med all rätt i mina ögon. Man har inlett piggt och ser riktigt vassa ut för dagen. Idag ställs man mot ett mediokert gäng.

Wolves åkte ur Championship förra säsongen och spelar numera i League One där man är stora favoriter att vinna hela serien. Man har fått behålla ett par av sina ”stjärnor” då bland annat offensiva krafterna Kevin Doyle, Bakary Sako och Leigh Griffiths alla stannat i klubben för att ta upp dem i Championship igen. Wolves har inlett på ett bra vis då man inledde säsongen med att spela 0-0 borta mot Preston och efter det tog det fart ordentligt för Wolves som krossade Gillingham hemma med 4-0 och nu senast vann man med 2-1 borta mot Bristol City. Man har bra kapacitet i truppen och offensiv spelar med gott om självförtroende.

Crawley var nykomlingar i League One förra säsongen vilket innebär att nu står man inför ytterligare en tuff säsong men jag tror man lyckas hålla sig kvar. Man är ett typiskt mittenlag ,men att vinna eller ta poäng borta mot ett topplag som Wolves tror jag inte man lyckas med. Framförallt inte med tanke lagets usla spel inledningsvis där man spelat riktig ostabilt, slarvigt och lagets defensiv har radat upp svaga insatser. Man inledde säsongen med att vinna med 3-2 hemma mot Coventry och det följdes upp av 3-3 borta mot Tranmere. I senaste matchen förlorade man med 1-2 hemma mot Rotherham. Som ni ser har man släppt in 7 mål på lagets inledande 3 matcher och nu ställs man inför tuffaste uppgiften hittills. Stor insats i denna matchen.

  • Match: Wolves – Crawley Town
  • Speltips: Över 1,5 mål
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Insats: 8/10
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar