Middlesbrough – Wolves

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Middlesbrough är formstarka med fyra vinster och två kryss på deras senaste sex matcher. Laget hittas numer i playoffområdet och har också fått känn på Premier League, som de åkte ur under fjolåret. Dess insatser lovar hur som helst gott inför framtiden. Man är i Championship-mått mätt, ett lag av klass. Middlesbrough har hemmaplansfördel och motivationsfaktorn talar såklart till hemmalagets fördel.

Wolverhampton har, precis som de väntades vara, visats vara för bra för den här konkurrensen. De är etta i tabellen och utan praktisk risk att missa en av de två direktplatserna upp i finrummet. Wolves har förvisso vunnit två raka matcher med klara siffror, men det är också värt att nämna att blott 2/7 senaste bortamatcherna slutat i treor och viss mättnad kanske kan börja infinna sig i laget.

Jag spelar på Middlesbrough +0 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Middlesbrough – Wolves
  • Speltips: Middlesbrough +0 (AH)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 30/3, 18:30

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!