Alfreton Town – Tamworth

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Toppen mot botten skulle man kunna säga i Conference Premier ikväll. Alfreton som behöver en vinst tar emot Tamworth och på förhand känns detta som en klar match.

Alfreton förlorade oväntat stort i senaste matchen när föll med hela 4-1 borta mot Lincoln. I matchen dessförinnan förlorade man också, då med 1-0 borta mot Barnet. Laget behöver verkligen en vinst här för att komma tillbaka i sitt spel och inte tappa mer mot dom andra lagen i toppen. Inför dagens match ligger man på en tredje plats med ett par poäng upp till andra plats och ett par poängs försprång ner till fjärde platsen. Hemma denna säsong har man varit ruggigt stabila, 11-1-2 totalt och det är inte många som rår på laget när man gästar.

Tamworth tog sin första seger i senaste matchen på fem matcher, man vann hemma mot Halifax med 2-0, en vinst vi inte ska lägga några större växlar på då Halifax är fruktansvärt dåliga borta denna säsong och vilket lag som helst i stort sett kan vinna över dom. Tamworth som ligger precis under strecket har inte gjort den bästa av säsonger och har nu 1-1-3 på dom fem senaste. 2-2-7 borta denna säsong och det kommer man inte långt på.

Alfreton måste tillbaka till vinnarspåret igen och får ikväll ett riktigt bra läge att göra just det. Hemma är man inte lätta att tas med och Tamworth som inte gått allt för bra senaste tiden och speciellt inte borta ska bara inte ha något att hämta här ikväll. Alfreton är starka framåt och gör mycket mål i sina matcher, jag tror man vinner denna match komfortabelt med minst två mål och jag spelar Alfreton -1.

  • Match: Alfreton Town – Tamworth
  • Spel: Alfreton -1
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 16/1 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar