Luton Town – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Luton Town siktar efter fiaskot i form av en mittenplats i fjärdedivisionen, League Two, under fjolåret, på att studsa uppåt i seriesystemet. Att truppen håller klass är tveklöst och premiären lovar också mycket inför framtiden. Plymouth städades undan med tre mål mot noll på bortaplan. Luton Town är kapabla till mycket och var nära att skicka ut Premier League-huserande Stoke ur Ligacupen förra året, men föll på straffar. I rundan dessförinnan värjdes Championshiplaget Bristol City undan.

Aston Villa kommer  senast från Premier League som de trillade ur med dunder och brak i fjol. Man har satsat hårt på att snickra ihop en slagkraftig trupp och presenteras som en av de stora favoriterna till att slussas uppåt i seriesystemet, men frågan är om man inte är lite överskattade. Villa lär vädra en hel del bänkspelare och sådana utanför truppen. Materialet bakom startelvan ska inte överskattas och sannolikt ses det här mest som en möjlighet till rotation.

Jag testar raka ettan till 4,20 @ William Hill.

  • Match: Luton Town – Aston Villa
  • Speltips: Luton Town (1)
  • Odds: 4,20 @ William Hill
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/8

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar