Brighton – Sheffield W

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Brighton har lyckats med skalpen att hålla jämnt strå med Newcastle, som väntats dominera hela serien och skulle vid händelse av en treapoängare i kvällens match peta ner dem som herre på täppan. Laget närmar sig en Premier League-biljett. De åkte dock på en 0-2-förlust borta mot Preston senast.

Sheffield Wednesday är med och krigar om playoffbiljetterna. Sheffield innehar sjätteplatsen just nu och förra veckan plockades en tung trea när toppkonkurrenten Huddersfield värjdes undan med 2-0. Laget är underskattade och oerhört svåra att slå. Wednesday kör sällan över sina motståndare utan vinner oftast med uddamålet. Vinsten senast stärker förmodligen laget enormt inför kvällens match.

Jag spelar på X2 (dubbelchan) till 1,92 @ Unibet.

  • Match: Brighton – Sheffield W
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!