Man United – Reading

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United slåss om Europaplatserna i Premier League. Laget har dock inte haft styrkan att haka på titelracet utan placerar sig på sjätteplatsen med 10 poäng upp till serieledande Chelsea. Cuperna brukar bli av större betydelse vid en sådan situation som United befinner sig i. Säkerligen kommer Mourinho ställa upp en relativt stark startelva.

Reading krigar om spel i finrummet. Laget innehar tredjeplatsen i Championship. Lagets främsta fokus bör ligga på seriespelet och därför kommer det förmodligen bli spel mot ett mål i denna matchen. Dessutom har Reading inte imponerat särskilt mycket vad gäller bortaspelet.

Jag spelar på Man United -1,75 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ Unibet

  • Match: Man United – Reading 
  • Speltips: Man United -1,75 mål (AH)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 7/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar