Nottingham – Millwall

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Nottingam säkrade kontraktet i Championship förra säsongen med minsta möjliga marginal. Laget hade samma poäng som Blackburn Rovers, men kunde dock pusta ut tack vare bättre målskillnad. På försäsongen har man vunnit en del matcher och man klarade bland annat oavgjort mot Burnley, men det vore dumt att bara lägga fokus på resultaten i träningsmatcherna. Forest har värvat flera spelare.

Millwall tog sig till Championship genom playoff på Wembley mot Bradford City. En galet jämn historia avgjordes först i 85:e minuten när Steve Morison tryckte in 1-0. Nu är frågan om Millwall har kvalité nog att etablera sig i Championship. Detta blir säkert en tillställning där lagen provar sig fram. Anspänningen och ringrostigheten i en premiär brukar forma matchbilden att bli ganska återhållsam.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,80 @ bwin.

  • Match: Nottingham – Millwall
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bwin
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 4/8

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!