Millwall – Bradford

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Millwall har varit bra inledningsvis, vilket inte är helt oväntat eftersom de ska vara ett snäpp bättre än de flesta lag i nya serien. Laget parkerar på femteplatsen med resultaten 3-1-1. Insatserna har dock inte varit lika jämna och den enda torsken var med hela 1-5. Man ska vid upprepande tillfällen, tappat det fullständigt i ett par av matcherna. Dessutom är laget drabbade av stora skadebekymmer

Bradford har imponerat rejält under starten av serien och parkerar tvåa med tre vinster och två oavgjorda. Det har varit rentav oflyt att de två kryssmatcherna, de enda som inte vunnits, bara slutade med en pinne vardera. Spelövertaget var brutalt i båda och man har således varit värda av mer än de redan fina inkasserade 11 pinnarna. Bradford har vunnit båda sina bortamatcher. Maskineriet snurrar på, helt enkelt.

Jag spelar Bradford Draw No Bet till 2,60 @ Unibet.

  • Match: Millwall – Bradford 
  • Speltips: Bradford DnB
  • Odds: 2,60 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 16:00, 3/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar