Brighton – Bournemouth

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brighton har en hyfsat misslyckad säsong bakom sig om man ser till ambitionerna som borde vara aningen högre ställda. Med 5 matcher kvar att spela så är avståndet nedåt någorlunda tryggt då man är 9 respektive 10 poäng upp på lagen närmast under strecket. Även om ”The Seagulls” har varit relativt svårslaget här på hemmabanan den senaste tiden men man har ändå haft svårt att pricka in fullpoängarna med endast en seger över de 6 senaste matcherna.

Bournemouth står för en sevärd fotboll där man med ett snitt på ca 2,12 mål/ligamatch är det laget som har slagit in flest mål hittills i serien. ”The Cherries” har hämtat sig efter en svagare period under februari där man nu har vunnit 5 av sina 7 senaste matcher och hängt dit 20 mål under den processen. Det Bournemouth presterar i anfallsväg i nuläget ser väldigt intressant ut, man lyckas allt som oftast trycka upp tempot då man får stå som det spelförande laget där man är skickligt på att förflytta bollen, man är kreativt när det behövs och man har gått om kvickhet både på flankerna och på topp. Man har målgörare som fungerar väldigt bra, där man kan notera att samtliga av Wilson, Pitman och Kermorgant är anfallare som har stått för 10+ mål hittills under säsongen, vilket visar på att bredden i offensiven är väldigt god.

  • Match: Brighton – Bournemouth
  • Spel: Bournemouth över 1,5 mål
  • Odds: 1,95 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.45 10/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar