Charlton – Millwall

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Charlton återfinns på artondeplatsen i Championship. Hemmalagets mål är såklart att säkra kontraktet. Charlton har makabert lyft efter uppehållet och klivit ovanför negativa strecket. Laget har fyra pinnar ner till under dito. Charltons matcher från omstarten har renderat i två vunna och en oavgjord. Krysset kom nu senast borta mot Cardiff. Mest uppseendeväckande att inget mål släpptes in.

Millwall toppar med deras 17 oavgjorda matcher kryssligan i serien. Något som ömsom tyder på styrka i att förlora sällan, ömsom problem att vinna tajta tillställningar. Många poäng som tappas. Millwall har inte vunnit sedan innan uppehållet och kryssar osunt ofta. På resande fot har de exempelvis bara vunnit fem av 20 matcher och det är statistik som inte håller om man vill utmana uppåt.

Jag spelar på Charlton +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,70 @ bet365.

  • Match: Charlton – Millwall
  • Spel: Charlton +0,5 (AH)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:15, 3/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar