Charlton – Bournemouth

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Charlton har bytt tränare och effekten av det lär visa sig för eller senare, fokus för laget just nu ligger på att ta sig upp ovanför strecket och det bör man lyckas med. Dock kanske inte i denna match då Bournemouth kommer på besök som spelat riktigt bra senaste tiden och har bortasegrar mot betydligt bättre motstånd än Charlton.

Charlton gjorde sig av med Powell för några dagar sedan och in kom Riga istället som nu ska leda laget ur krisen från botten. Första matchen för Riga slutade med 0-0 borta mot Millwall och resultatet av detta byte av tränare lär vi se om ett tag. Charlton som ligger på 22:e plats i tabellen precis under strecket behöver tre poäng för att kliva över strecket, en uppgift som inte ska vara någon omöjlighet då laget har tre matcher tillgodo och bör kunna fixa detta. 1-2-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man spelat 4-5-6 med 12/16 i mål. Frågetecken finns på Chris Solly och Leon Cort, Danny Hollands kan vara tillbaka till denna match. Nyförvärvet Jonathan Obikais är också tillgänglig till denna match.

Bournemouth har visat riktigt bra form senaste veckorna och har nu fyra raka matcher utan förlust. Under helgen som var spelade man hemma mot Middlesbrough och fick med sig en poäng efter 0-0. I tabellen ligger man på en 12:e plats 8 poäng efter play-off gänget och det får nog ses som en mindre skräll om man skulle lyckas klättra upp och utmana. 3-1-1 på dom fem senaste med två bortasegrar mot Blackburn och Blackpool med sig i bagaget. Borta denna säsong har man spelat 5-5-7 med 19/32 i mål. Elliott Ward och Charlie Daniels är borta i denna match, saknas gör förmodligen också Mohamed Coulibaly. Yann Kermorgant kan vara tillbaka efter skada.

Charlton är verkligen desperata efter poäng nu för att ta klivet upp ovanför strecket och man har som sagt också ett par matcher tillgodo att plocka poäng på. Dock har man fått slita i dom senaste matcherna och framåt har man inte producerat allt för mycket den senaste tiden. Effekten av en ny tränare kan dröja och är inget man ska räkna med direkt. Bournemouth har spelat bra i dom senaste omgångarna och bör ses med god chans till poäng i denna match, man har ett par bortavinster med sig från dom två senaste vinsterna och ska minst få ett oavgjort i denna match. Jag spelar Bournemouth 0 till ett klart godkänt odds, insatsen tillbaka vid oavgjort men jag tror att Bournemouth vinner med uddamålet.

  • Match: Charlton – Bournemouth
  • Spel: Bournemouth inga mål
  • Odds: 1.88 @ Bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 18/3 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar