Kalmar – Norrköping

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Kalmar började leverera först under sensommaren och laget har tagit ett avstamp från den absoluta bottenstriden, som de var inblandade i på största allvar. Kalmar har numera fem poäng ner till kvalplats. Detta är möjligt tack vare KFF:s fantastiska period. Samtidigt har tränarbytet till Nanne Bergstrand och flera solida värvningar spelat roll. Erton Fejzullahu samt Mikael Dyrestam är framträdande.

Norrköping har istället säckat ihop ordentligt under den sista tiden. Situationen är närmast helt omvänd då flera av de mest framträdande pjäserna lämnat klubben. Niclas Eliasson och Sebastian Andersson är två som testar lyckan i utlandet. På lagets tio senaste allsvenska matcher har de blivit hela sex förluster. Jag tror laget kommer få det svårt på Kalmars naturgräs i kvällens match.

Jag spelar på Kalmar Draw No Bet till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Kalmar – Norrköping
  • Spel: Kalmar (1)
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:05, 15/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!