Norrköping – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Norrköping åkte på stryk mot årets storfavoriter, Malmö i premiären. Malmö FF på Swedbank Stadion är såklart den, på förhand, tuffaste matchen att ställas inför i årets allsvenska. Norrköping höll jämnt strå, fick också in matchen första mål, men sedan skulle siffrorna vändas till 1-3. MFF fick dock en mycket tveksam straff tilldömda till sig. Jämför man KFF mot Norrköping, så är IFK bättre på de flesta positioner, laget lär vara uppe i toppen och utmana medan statusen runt Kalmar är oklar.

Kalmar FF hade dessvärre en tuffare premiär. Som klara favoriter, faktiskt rätt positivt uppsnackade under uppehållet mot nykomlingen Jönköping Södra, på Guldfågeln Arena, föll man oväntat med 0-1. Målvakten Ole Söderberg var utan tvekan en av de bästa spelarna för Kalmar. Kalmar är bäst på naturgräs och det lär passa Norrköping när de tar emot gästerna på Nya Parken med plastmatta. Bortalaget saknar deras starkaste pjäs, Rasmus Elm.

Jag spelar på Norrköping -1,0 mål (asian handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: IFK Norrköping – Kalmar FF
  • Spel: Norrköping -1,0 mål (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 18:30, 6/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar