Kalmar – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar befinner sig i nedre halvan av tabellen, på en 12:e plats med 23 poäng inspelade på 22 matcher (6-5-11). För närvarande har man sex poäng mer än Örebro som innehar den negativa kvalplatsen. Måste påpeka att Kalmar trots allt har haft motgångar i vissa matcher, men nu måste resultaten och poängen börja ramla in om de ska spela Allsvensk fotboll även nästa säsong. Innan uppehållet lyckades man ta poäng mot Hammarby på bortaplan, men innan dess torskade man hemma på Guldfågeln Arena mot Elfsborg med 3-0. Även mot Sundsvall blev man nollade på Guldfågeln Arena (0-2) och det känns som man har problem med spelet på hemmaplan.

Norrköping har varit en riktig succé denna säsongen under Janne Anderssons ledning. Man innehar 3:e platsen och även kvalplatsen till Europa League, men målet i detta läget är såklart att slåss om SM-guldet. Man har tagit 45 poäng på 22 spelade matcher (13-6-3) och anmärkningsvärt är att man är Allsvenskan bästa bortalag med 22 poäng på 11 matcher. Dessutom har man endast förlorat en match, vilket är imponerande. Norrköpings form är fin, där man vunnit 4/5 senaste matcherna och spelat en oavgjord. Skadeläget ser väldigt bra ut och kvällens match bör man vinna om man ska slåss om titeln.

Jag spelar Norrköping Draw No Bet till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Kalmar FF – IFK Norrköping
  • Spel: Norrköping DnB
  • Odds: 1.80 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19:00, 11/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar