Kalmar – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar inledde den allsvenska säsongen utan någon egentligen press på sig. Laget räknas inte tillhöra toppen under nuvarande säsong och dem visade direkt, att de tillhör nedre tabellhalvan. Premiären på Guldfågeln Arena blev inte lyckad alls. KFF inledde nämligen säsongen med förlust mot Sirius (0-2), som inte heller är tippade speciellt högt upp. Senast kryssade kalmariterna mot Hammarby.

Norrköping är en av guldkandidaterna den här säsongen om man skall lyssna till förhandstipsen. Laget har värvat in friskt och mycket starkt inför säsongen. Norrköping har bland annat fått hem skyttekungen Christoffer Nyman. Laget har haft det tufft med små skador under försäsongen och starten av den här säsongen. Men nu ser det desto ljusare ut. Östgötarna kryssade i senaste matchen hemma mot AIK.

Jag spelar på Norrköping Draw No Bet till 1,72 @ Svenska Spel.

  • Match: Kalmar – Norrköping
  • Spel: Norrköping DnB
  • Odds: 1,72 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 13/4

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar