Norrköping – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping är parkerade på femteplatsen i tabellen med 50 poäng och jagar också europaplats. Serien är otroligt jämn, och förmodligen blir det svårt för Norrköping, att plocka topp tre-placering. Ska man ha några chanser, krävs trepoängaren ikväll. Hemmalagets chanser, är lovande med tanke på inbördes möten. Laget har vunnit fyra raka möten på Östgötaporten mot kalmariterna.

Kalmar besitter inte någon direkt bra form när man beger sig till Östgötaporten. Fyra matcher utan vinst talar sitt tydliga språk och värt att nämna är att man dessutom inte haft ett speciellt tufft spelschema under denna period. Motivationen bör dock vara på topp eftersom att de är i poängbehov. Kalmar har nämligen endast tre poäng ner till nedflyttningsstrecket, i takt med att Sundsvall har börjat leverera.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ bet365.

  • Match: Norrköping – Kalmar
  • Spel: Norrköping (1)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 20/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar