Kalmar – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Kalmar har vänt sin negativa inledning på säsongen och plockat 9 av 15 poäng på de fem senaste omgångarna. Även hemma på Guldfågeln Arena har de vunnit tre av de fem senaste, de stod de för en imponerande insats när de slog Malmö med 2-1 i sin senaste hemmamatch. De förlorade visserligen nu senast borta mot IFK Norrköping som fortsätter att överraska den här säsongen. Men bortaspelet är betydligt sämre och de hoppas givetvis på en bättre prestation nu när de spelar på hemmaplan igen. Men Kalmar saknar en hel del spelare både på grund av skador och avstängningar. David Elm och Marcus Nilsson är avstängda samtidigt som Emin Nouri, Tobias Eriksson, Pär Ericsson, Rasmus Elm alla är skadade. Dessutom finns det vissa frågeteken runt Viktor Elm även om han är uttagen i truppen.

För Hammarbys del har det under deras tre senaste bortamatcher bara blivit i snitt 1,33 mål per match och alla har gått under 2,5 mål.

Kalmar har samtidigt spelat under 2,5 mål i tre av sex hemmamatcher men nu saknar de en hel del spelare, inte minst David Elm vilket gör att de tappar i slagkraft på hemmaplan. Båda lagen har samtidigt ganska bra koll på varandra då många spelat med varandra tidigare och Nanne tidigare varit tränare i Kalmar. Risk för en försiktig matchbild mellan två lag som väldigt gärna vill undvika att förlora?

  • Match: Kalmar – Hammarby
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,84 @ ComeOn
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 4/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar