Hammarby – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby spelade dess premiärmatch på Borås Arena där Elfsborg lyckades hålla Stockholms-laget till en splittad pott när resultattavlan visade 1-1 efter 90 minuters spel. Ett rättvist resultat i en jämn match. Idag är det hemmapremiär för Bajen och alla som följer den svenska fotbollsscenen vet samtidigt vad detta innebär. Fullsatt läktare och enormt supportande från hemmafansen. Bajen är favortiter.

Kalmar har skaffat sig en ny tränare inför säsongen 2019, nämligen Magnus Pehrsson från Malmö. Efter premiärförlusten hemma mot Sirius var det en besviken Pehrsson som samtidigt fick ta en hel del kritik. Den blytunga försluten fick många att höja på ögonbrynen då Sirius haft en tuff försäsong  och tippats som en av bottenlagen i slutet av säsongen. Detta blir troligen en lång säsong för Kalmar.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ bet365.

  • Match: Hammarby – Kalmar
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 17:30, 7/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar