Kalmar – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Kalmar har en sisådär form. På bortaplan har laget spelat ganska bra och förtjänat de poäng man har tagit. Men på hemmaplan har man släppt på gasen rejält vilket har resulterat i tre raka matcher med 5 mål i baken. Först besegrade man Elfsborg (3-2), därefter förlorade man mot Helsingborg (2-3). I senaste matchen besegrades Örebro (3-2). Anmärkningvärt är att Kalmar släppt in minst 2 mål i 3 raka hemmamatcher. Detta beror på att det inte ser bra ut defensivt.

Hammarby kommer från en tung förlust borta mot Örebro med 3-2, där man egentligen förtjänade och vinna då man skapade mängder med chanser som borde resulterat i mål. Bland annat så missade ju Kennedy Bakircioglu en straffspark i minut 96, bara en sån sak. Förre Kalmar-spelaren Erik Israelsson (5 mål hittills) hade ju två ypperliga lägen att göra mål men bommade, tror hans revansch kommer idag mot sitt gamla lag.

Jag spelar Hammarby över 1.5 mål till oddset 2.20 @ bet365.

  • Match: Kalmar – Hammarby
  • Spel: Hammarby över 1.5 mål
  • Odds: 2.20 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 16:00, 14/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar