Örebro – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro var det stora utropstecknet under hösten, framförallt den inledande delen, men har emellertid inte imponerat något särskilt efter omstarten. Först 1-2-förlust hemma mot Elfsborg och därefter 0-2-torsk borta mot blåvitt. Med detta har laget droppat ner till åttondeplats i ligan med samma antal poäng som gästerna Malmö. Hemmalaget har inte fått till det offensivt, där styrkan normalt är mest påtaglig.

Malmö har fortsatt en brant backe upp till den allsvenska toppen och kommer mest sannolikt inte vara med och slåss om titeln, men under den nytillträdde tränaren Uwe Rösler hoppas man fortsätta stärka sina aktier och sedermera få se vad det räcker till. MFF kryssade hemma mot Östersund efter uppehållet (1-1). Därefter besegrade man kosovanska Drita med övertygande 3-0 på hemma respektive bortaplan.

Jag spelar på raka tvåan till 1,77 @ ComeOn.

  • Match: Örebro – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1,77 @ ComeOn
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 21/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar