Sandnes – Rosenborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Mycket intressant match väntar oss i Tippeligaen denna måndag. Sandnes tar emot Rosenborg som är ute efter revansch efter nederlaget mot Molde i senaste omgången. Sandnes har inte startat säsongen särskilt bra och mot ett Rosenborg med betydligt högre växlar lär man få en svettig afton.

Sandnes Ulf spelade mot Sarpsborg 08 borta i senaste matchen och förlorade tillställningen med 2-1, det stod 1-1 i halvtid och trots en man mer under större delen av andra halvlek lyckades man inte skapa något. Sandnes Ulf har startat säsongen något ostabilt och det är kanske ingen överraskning då laget slutade i botten förra säsongen. 1-1-3 så här långt på dom fem senaste matcherna och i tabellen ligger man på en 15:e plats. Hemma denna hittills har man öppnat med 1-2-1 och 5/6 i mål, man var inte direkt bra hemma förra säsongen heller. Ska man lyckas med något i denna match lär man få växla upp sitt spel ett antal steg. Derek Decamps är tillbaka efter avstängning, osäker på spel är Malaury Martin och Emil Johansson är borta. Fredrik Midtsjo har fått igång sitt målskytte och gjorde sitt andra mål i senaste matchen, en anfallare att hålla ögonen på.

Rosenborg blev något förnedrade i senaste hemmamatchen mot Molde när man förlorade med 0-2, man hade helt enkelt inte mycket att sätta emot för första gången på länge och fick se sig besegrade. Annars har Rosenborg BK startat säsongen på ett bra sätt och visst kommer man vara med och slåss om titeln denna säsong också. 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger laget på en 5:e plats. Bortaspelet har hittills sett lovande ut och man har 1-2-0 och 5/4 i mål så här långt vilket gör att man är obesegrade, man var också ligans bästa bortalag förra säsongen. Den tidigare förstamålvakten Daniel Orlund är tillgänglig igen men har fått sitta på bänken då ersättaren Alexander Lund Hansen visat sig riktigt stabil och får fortsatt förtroende. Inför denna match har man frågetecken på Christian Gamboa och Pål Andre Helland.

Det är väl ingen fråga om att Rosenborg BK vill tillbaka direkt efter senaste förlusten och visa fansen och motståndarna att man inte är något slagpåse. Sandnes Ulf som varit något av en besvikelse så här långt kan bättre men lär inte få särskilt mycket utrymme att visa det i denna match då man förmodligen kommer att ha svårt att stå emot Rosenborg BK i 90 minuter trots hemmaspel. Rosenborg BK är också ett mycket skickligt bortalag och det lär man nog också visa i denna match. Båda lagen har dessutom varit duktiga på att både göra mål och släppa in mål i dom senaste matcherna, och så här långt på säsongen har lagen tillsammans ett målsnitt på 3.29 vilket är högt. Jag kommer att spela två spel i denna match båda med måttliga insatser, vinst för Rosenborg och över 2.5 mål i matchen. Över 2.5 spelas med 4/10 till 1.71 @ Pinnacle.

  • Match: Sandnes Ulf – Rosenborg BK
  • Spel: Rosenborg BK (2)
  • Odds: 1.78 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 12/5 19:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar