Arendal – Sandnes

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Arendal imponerade oerhört i den norska tredjeligan förra säsongen och lyckades avancera uppåt i seriesystemet. I OBOS-ligaen däremot, har det inte fungerat alls. Arendal placerar sig på jumboplatsen i tabellen och har endast lyckats plocka nio poäng på 14 spelade matcher. Arendal har dessutom inte heller något ljusare facit på hemmaplan, här har man förlorat fem av sju matcher hittills.

Sandnes innehar fjärdeplatsen i norska andraligan och har som målsättning att plocka minst en kvalplats, något man lyckades med förra säsongen. Väl där åkte man ut Kongsvinger efter en 2-0-förlust. Lagets form ser helt okej ut med sju poäng på fem matcher. Sandnes förlorade emellertid i den senaste ligamatchen med 3-0. Samtidigt lär man vara revanschsugna inför kvällens match.

Jag spelar på raka tvåan till 1,90 @ NordicBet.

  • Match: Arendal – Sandnes 
  • Spel: Sandnes (2)
  • Odds: 1,90 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar