Viking – Haugesund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Viking hade det tufft nu senast mot Mjölndalen och spelade slutligen oavgjort (1-1). Dessförinnan blev klubben gästade av Bodö/Glimt och förlorade med 4-3. Trots att Viking låg under med 4-1, lyckades dem reducera till 4-3, men det räckte tyvärr inte hela vägen för Viking. Klubben dominerade bollinnehavet, och skapade tolv avslut. Hemmalaget fick emellertid kapitulera slutligen.

Haugesund kommer till kvällens match med en förlust i ryggen, då de förlorade med 4-1 mot Vålerenga. Dessförinnan torskade man mot Odd med 3-1. Trots att Haugesund har varit bättre när lagen har mötts på senaste så har matchen på fredag lite andra förutsättningar då hemmalaget känns som det starkare laget. Haugesund har dock bara förlorat två av sina senaste fem matcher.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,61 @ Unibet.

  • Match: Viking – Haugesund
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,61 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar