Sarpsborg 08 – Viking

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sarpsborg befinner sig i ombyggnadsfas med nya tränaren Lars Bohinen. Klubben har hittills blandat prestationer under sitt nya styre och är samtidigt, fortfarande i ett tidigt skede av säsongen. Senaste matchen var ett steg i rätt riktning, när laget besegrade, storklubben Rosenborg, med 0-1 på bortaplan. Hemmalagets främsta styrka är defensiven och man bjuder ofta på väldigt målsnåla ligamatcher.

Viking har varit väldigt upp och ner i säsongens ligaspel hittills. De har blandat höga toppar med djupa dalar men hittas fortfarande på sjätteplats i tabellen, trots ett par storförluster redan. En trepoängare under fredagskvällen skulle betyda att laget klättrar upp till fjärdeplats, förbi konkurrenterna Vålerenga och Rosenborg. Vikings anfallare Veton Berisha har verkligen hittat formen på sistone.

Jag spelar på Sarpsborg under 1,5 mål till 1,66 @ Unibet.

  • Match: Sarpsborg – Viking
  • Spel: Sarpsborg U 1,5 mål
  • Odds: 1,66 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 18:00, 25/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!