Sarpsborg 08 – Viking

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sarpsborg befinner sig i ombyggnadsfas med nya tränaren Lars Bohinen. Klubben har hittills blandat prestationer under sitt nya styre och är samtidigt, fortfarande i ett tidigt skede av säsongen. Senaste matchen var ett steg i rätt riktning, när laget besegrade, storklubben Rosenborg, med 0-1 på bortaplan. Hemmalagets främsta styrka är defensiven och man bjuder ofta på väldigt målsnåla ligamatcher.

Viking har varit väldigt upp och ner i säsongens ligaspel hittills. De har blandat höga toppar med djupa dalar men hittas fortfarande på sjätteplats i tabellen, trots ett par storförluster redan. En trepoängare under fredagskvällen skulle betyda att laget klättrar upp till fjärdeplats, förbi konkurrenterna Vålerenga och Rosenborg. Vikings anfallare Veton Berisha har verkligen hittat formen på sistone.

Jag spelar på Sarpsborg under 1,5 mål till 1,66 @ Unibet.

  • Match: Sarpsborg – Viking
  • Spel: Sarpsborg U 1,5 mål
  • Odds: 1,66 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 18:00, 25/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!