Vålerenga – Sarpsborg 08

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Vålerengas säsongsinledning finns det delade åsikter om, exempelvis, att de skulle har underpresterat. Faktum är att klubben är stabila på hemmaplan. Deras motor, Aron Dønnum är ej spelklar i samband med skadan och dem har faktiskt klarat sig bra utan honom. Vålerenga har imponerat under sistone och mot dem regerande mästarna, var Vålerenga bättre. Mötet slutade emellertid 1-1.

Sarpsborg styrdes tidigare av den välkända svensken Mikael Stahre, men ett tränarbyte gjordes nyligen och in kom istället Lars Bohinen. Klubben har spelat i landets högstaliga i hela åtta säsonger i rad men brukar främst husera på den nedre halvan. Hittills har tränarbytet inte givit någon vidare effekt. De har inte hittat rätt i anfallsspelet hittills, vilket vi kan konstatera med deras ynka sex mål.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,84 @ betsson.

  • Match: Vålerenga – Sarpsborg 08
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,84 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:00, 1/7

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!