Stabaek – Vålerenga

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Derby dags i norska Tippeligaen och båda lagen har startat denna säsong bra. Dock skiljer det en del i lagens hemma och bortaspel och det är också här vi hittar den avgörande info i denna match. Intressant match att vänta och jag har hittat två spel som vi synar denna måndag.

Stabaek började säsongen på bästa sätt med två vinster och ett spel som såg riktigt bra ut, detta följdes sedan upp av två förluster. Stabaek hittade tillbaka och vann sedan mot Bodø/Glimt hemma med 2-1. I senaste matchen förlorade man igen då mot Sandnes Ulf borta med 2-1, Stabaek kom aldrig riktigt igång och man var bleka under stora delar av matchen. Får man bara till det så spelar Stabaek riktigt bra och självklart vill man tillbaka till hur man presterade i dom två första matcherna. 2-0-3 på dom fem senaste nu och två vinster hemma så här långt på dom sex matcher man spelat hittills. Mål kan man också göra och man har 5/3 på hemmaplan hittills. Ville Jalasto är tillbaka efter avstängning och den enda som saknas i denna match är försvararen Craig Henderson.

Vålerenga har startat denna säsong riktigt bra dom också dock på hemmaplan. Borta har det inte sett lika bra ut och Vålerenga kan komma att bli en typiskt hemmalag denna säsong. På dom tre bortamatcher man spelat hittills har två resulterat i förlust och en oavgjord. Hemma har man vunnit samtliga tre matcher. 3-1-1 på dom fem senaste där alla vinster som nämnts kommit på hemmaplan, precis som dagens motståndare har även Vålerenga visat att man kan hitta mål och man har gjort ett par hittills dock har man bara gjort ett enda på bortaplan och har nu 1/6 hittills. Saknas i denna match gör Lars Hirschfeld, Kristofer Haestad och Andre Muri.

Intressant derby där Stabaek på ett tydligt sätt visat att man är starka och stabila hemma samtidigt som Vålerenga visat att man är svaga och opålitliga på bortaplan. Båda lagen har visat att man kan göra mål och Stabaek har verkligen fått igång målskyttet hemma, Vålerenga har bara fått igång det på hemmaplan men det är nog bara en tidsfråga innan det även lossnar på bortaplan då anfallaren Vidar Orn Kjartansson kommit igång och gjorde två nya mål i senaste matchen och han har nu gjort sex totalt. Stabaeks förmåga att göra mål är det inge fel på och jag tror att man kommer att göra minst två mål i denna match, som tidigare nämnts är det bara en tidsfråga innan det även lossnar för Vålerenga på bortaplan också och sett till tidigare möten mellan lagen är över 2.5 en trend som hållit i sig. Åtta av Stabaeks senaste matcher i Tippeligaen har slutat med över 2.5, över har det även slutat med i Vålerengas senaste tre matcher. Som ni förstår spelet i denna match är över 2.5, jag testar också ett litet sidospel där jag plockar Stabaek 0 till 2.00 @ Bet365 med 3/10. Vålerenga har misslyckats med att vinna nio av dom tio senaste bortamatcherna i Tippeligaen samtidigt som man har svårt för lag som Stabaek som gillar att attackera mycket och dominera matchen.

  • Match: Stabaek – Vålerenga
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.69 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 5/5 19:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar