Vålerenga – Lillestrøm

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Intressant måndagsmatch i Norge där båda lagen startat säsongen stabilt. Båda lagen har också en ganska jämn nivå och dagsform och det brukar bli jämna möten lagen emellan. Det mesta talar för en ny jämn match här och jag har hittat ett intressant spel.

Vålerenga tog en tidig ledning borta mot Start i senaste matchen, Start vände matchen till 2-1 och på stopptid lyckades Vålerenga få en straff vilken man satte och matchen slutade 2-2. Vålerenga har startat bra hemma och har efter fyra matcher hemma fått ihop 3-1-0 med 10/2 i mål vilket gör att man är obesegrade hemma. I tabellen ligger man på en 4:e plats inför denna omgång och det återstår att se hur länge man mäktar med att ligga högt upp i tabellen. Saknas i denna match gör Lars Hirschfeld, Kristofer Haestad och Andre Muri. Vidar Orn Kjartansson gjorde sitt tionde mål för säsongen i förra matchen då han stod för Vålerengas båda mål och han lär bli fortsatt giftig framöver.

Lillestrom har också fått en bra start på säsongen och har bjudit på ett par riktigt bra insatser. I senaste matchen tog man emot tabellettan Molde på hemmaplan vilket tyvärr slutade med förlust 1-2, matchen var jämn och Lillestrom hängde med ett bra tag innan man till slut fick ge sig. Borta så här långt har man 2-1-1 med 5/4 i mål. I tabellen ligger man på en 7:e plats, förra säsongen slutade man på den undre halvan av tabellen och det ska bli roligt att se vad man kan hitta på i år. Den enda som saknas i denna match är Erik Mjelde, Lillestrom startade med i stort sett samma elva i förra matchen mot Molde som man startat med i dom senaste matcherna.

Båda lagen har bra dagsform och är väldigt lika varann, det brukar synas att lagen gillar att möta varann då man spelar och matcherna brukar vara jämna. Dagsform och inledningen på denna säsong talar för en ny jämn match här och det hela står och väger. Vålerenga ska vara favoriter i kraft av hemmaplan men att Lillestrom blivit så stora underdogs förstår jag inte då dom lika gärna skulle kunna ta hem detta. Något jag är desto mer inne på är att båda lagen kommer att få utdelning, båda lagen har gjort en del mål i senaste matcher samtidigt som man också släppt en del. Båda lagen att göra mål är det klart bästa spelet i denna match och man brukar också göra mål på varann när man möts.

  • Match: Vålerenga – Lillestrom
  • Spel: Båda lagen att göra mål
  • Odds: 1.67 @ Bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19/5 18:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar