Vålerenga – Haugesund

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Vålerenga återfinns på tolfteplatsen i Eliteserien. Hemmalaget kommer till dagens match med hela fyra förluster på de fem senaste matcherna och formässigt känns laget iskalla. Uppehållet kom lägligt och man bör hunnit ladda om batterierna inför slutspurten som väntar. Laget befinner sig i ett ganska prekärt läge med en poäng ner till negativ kvalplats, dock med matchen mindre spelad.

Haugesund placerar sig istället på femteplatsen och kommer till matchen med tre vinster, två kryss och en förlust på deras sex senaste matcher. Gästerna har å andra sidan en match mindre spelad och fyra poäng upp till den sista Europa League-kvalplatsen. Viktiga poäng som står på spel. Motståndarna har visat offensiv styrka, båda lagen. En jämn match kommer bli att vänta, inget snack om saken.

Jag spelar på att båda lag gör mål till 1,71 @ betsson.

  • Match: Vålerenga – Haugesund
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,71 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar