Lilleström – Sarpsborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Lilleström är nykomlingar i högstaligan under denna säsongen, men Lilleström har mycket erfarenhet från Eliteserien under tidigare säsonger. Det är väldigt starkt av Lilleström att hänga på i toppen som nykomlingar. I skrivande stund hittas dem på sjätteplats i tabellen med 21 inspelade poäng. Noterbart är även att Lilleström har spelat färre matcher än samtliga topplag. Seger innebär topplacering.

Sarpsborg håller sig på den nedre halvan av tabellen likt förra säsongens slutplacering. Förra året kunde gästerna säkra kontraktet, men det var bara med fem poängs marginal ner till kvalplacerade Mjøndalen. Efter 13 spelade ligamatcher av den nya säsongen befinner sig laget i en liknande situation. Just nu är det lugnt men det gäller att hålla sig ovanför ytan. Sarpsborg har inte spetsen för att utmana i toppen.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ betsson.

  • Match: Lilleström – Sarpsborg
  • Spel: Lilleström (1)
  • Odds: 1,95 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar