Brann – Lilleström

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Brann har knappast imponerat inledningsvis. Hemmalaget placeras på jumboplats för tillfället. De har släppt in flest mål i ligaspelet och enbart vunnit en match. Dess seger plockades mot Strömsgodset, där Brann vann med 3-0. Dess problematik är målproduktionen. Det har inte riktigt lossnat för Bamba. Och Petter Strand har nu även han underpresterat. Hemmalaget spelade dock bättre mot Haugesund sist.

Lilleström gjorde en stark insats mot Rosenborg sist, där deavgick med 2-0-seger. Man stod upp riktigt bra och det var kanske deras bästa match denna säsong. Varenda spelare krigade för varandra och de förtjänade segern enligt min åsikt. För tillfället ligger man på en 8:e placering med 7 spelade matcher bara, så vid vinst mot Brann kan man avancera några platser till.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,60 @ betsson.

  • Match: Brann – Lilleström
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,60 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 30/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!