Molde – Brann

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Molde möter Brann på Aker Stadion under måndagskvällen. Hemmalaget har även ypperligt tillfälle att knappa in på serieledarna Bodö/Glimt. De sistnämnda finns på förstaplatsen i tabellen med 35 poäng. Kampen om ligatiteln stod mellan dessa två även föregående säsong. Molde vann titeln, med hela 14 poäng ner till tabelltvåan. Trots andraplatsen har klubben startat säsongen på ett imponerande sätt.

Brann kommer till matchen som rejäla underdogs. Laget står inför en tugg uppgift när de ska ta sig an fjolårsmästarna på bortaplan. Molde har vunnit sex av dess sju senaste inbördes möten på hemmaplan, en trend som kommer bli svår att bryta. Brann hittas i skrivande stund på åttondeplats med 15 poäng. De har blandat och gett rejält i säsongens ligaspel och står på fyra segrar, tre oavgjorda och fem torskar.

Jag spelar på raka ettan till 1,47 @ betway.

  • Match: Molde – Brann
  • Spel: Molde (1)
  • Odds: 1,47 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 10/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar