NY Rangers – Islanders

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

New York Rangers besitter optimism efter klubben missat slutspel förra säsongen och, alltså förlorat mot Carolina Hurricanes i kvalificeringen. Torsken gav Rangers vinst i draftlotteriet. Man draftade Alexis LaFreniere draftades som förstaval. Den 19-åriga yttern besitter snabbhet, och förväntas att prestera direkt. Rangers stora ledare är dock Panarin som hade ett bra förra år, som var hans första.

New York Islanders har ännu högre förväntningar på sig själva. Laget slog ut både Washington Capitals och Philadelphia Flyers i den första respektive andra rundan av slutspelet innan de torskade mot Tampa Bay Lightning som också skulle vinna Stanley Cup i tredje rundan. Man har dock inte de stora namnen som många andra lag, men förmågan att spela tufft och att man har ett vasst försvarsspel.

Jag spelar på raka tvåan till 2,54 @ Unibet.

  • Match: Rangers – Islanders
  • Spel: Islanders (2)
  • Odds: 2,54 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 01:00, 15/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!