Björklöven – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Björklöven var betydligt mer disciplinerade och defensivt solida jämfört med under de tidigare mötena. Norrlänningarna hade allting, marginalerna på deras sida, och förde matchen som man ville. Björklöven gjorde jämsides målen vid rätt tillfälle för att mentalt knäcka smålänningarna. Jag tror emellertid inte att matchscenariot nu senast kommer upprepa sig och jag räknar med ett betydligt bättre HV här ikväll.

HV71 fick inte de spelvändningar och öppna ytor som laget fick uppe i Umeå, samtidigt som Björklöven var ruggigt effektiva. Trots haveriet senast är HV71 fortfarande det klart bättre laget och jag tror att man kommer säkra sina plats i SHL i denna femte finalmatch. Tommy Samuelssons manskap har vunnit båda matcherna i Umeå och jag tror faktiskt att de kan vara en fördel för dem att inte spela i Jönköping.

Jag spelar på HV71 Draw No Bet till 1,67 @ Leo Vegas.

  • Match: Björklöven – HV71
  • Spel: HV71 DnB
  • Odds: 1,67 @ Leo Vegas
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:30, 4/5

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!


Lämna ett svar