Värnamo – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Värnamo återfinns på tiondeplats i Allsvenskan. Hemmalaget har imponerat under senaste tiden, samt inkasserat tre raka trepoängare. Smålänningarna har varit bra hemma hela säsongen och bara förlorat två matcher hittills. Motståndarna var AIK och Häcken. Så att Mjällby bara skulle åka och vinna här, när Värnamo fortfarande behöver poäng fler för att säkra sitt kontrakt, känns högst otroligt.

Mjällby hittas precis ovanför Värnamo i tabellen, närmare bestämt på niondeplatsen. Mjällby fick länge med sig lite för många poäng sett till hur matcherna såg ut. Laget har en bra målvakt som räddat dem en del gånger. Strax före uppehållet verkade medstudsen vara slut, kanske pga att det råder osäkerhet kring Brännströms framtid i klubben. Sen är kontraktet säkrat nu, så det finns inte mycket att spela för.

Jag spelar på Värnamo +0,5 (Asian Handicap) till 1,52 @ betsson.

  • Match: Värnamo – Mjällby
  • Spel: Värnamo +0,5 (AH)
  • Odds: 1,52 @ betsson
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar